افزایش طول عمر با مصرف روزانه انگور

به گزارش وبلاگ هم نفس، مطالعات اخیر منتشر شده نشان می دهد که مصرف انگور ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.

افزایش طول عمر با مصرف روزانه انگور

به گزارش مهر به نقل از هلث لاین، اضافه نمودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.

شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوه ها، سبزیجات و سایر غذا های غیرفرآوری شده حمایت می نماید.

مجموعه ای از مطالعات نو نشان می دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه گردد.

این تحقیق نشان می دهد که اضافه نمودن حدود 2 فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موش ها می گردد.

بیماری کبد چرب می تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد گردد. با توجه به یافته های مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.

جان پزوتو، رئیس و استاد داروسازی کالج داروسازی و علوم بهداشتی دانشگاه نیوانگلند غربی، گفت: تحقیقات نشان می دهد که چگونه خوردن انگور می تواند به جبران بعضی از اثرات رژیم غذایی غربی پرچرب یاری کند.

پزوتو در ادامه اضافه نمود: اول اینکه، طول عمر افزایش می یابد، که نشان دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می گردد. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآورد ها 25 درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می دهد و منجر به پیامد های بد سلامتی می گردد، پیشگیری شده یا به تأخیر می اندازد.

وی گفت: مکانیسم هایی که نشان داده ایم با واسطه انگور انجام می شوند، می توانند برای ارتقای سلامتی، صرف نظر از رژیم غذایی، تعمیم داده شوند.

منبع: فرارو

به "افزایش طول عمر با مصرف روزانه انگور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش طول عمر با مصرف روزانه انگور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید