بستنی لیوانی خانگی به روش ساده

به گزارش وبلاگ هم نفس، در این دستور پخت کوشش کردیم راحت ترین شیوه تهیه این بستنی را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید با خیال راحت در خانه آن را تهیه کنید.

بستنی لیوانی خانگی به روش ساده

بستنی لیوانی شکلاتی را می توانید به سادگی در خانه و در لیوان تهیه کنید و روی این بستنی را با شکلات تخته ای بپوشانید. این بستنی احتیاج به مواد خاصی ندارد و شما می توانید با مواد کاملا در دسترس و بدون ثعلب یک بستنی خوش طعم را در خانه تهیه کنید. تهیه بستنی در خانه کار بسیار لذت بخش و در عین حال ارزان ای است. با وبلاگ هم نفس همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی لیوانی شکلاتی

  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1/2 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • شکلات تخته ای 200 گرم
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی لیوانی شکلاتی

مرحله اول

ابتدا داخل یک قابلمه شیر و شکر و نشاسته را بریزید و مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر باز گردد. سپس روی حرارت میانه قرار دهید و مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و مانند فرنی غلیظ گردد.

مرحله دوم

باید زودتر خامه را از بسته بندی خارج و با وانیل کمی هم بزنید. صبر کنید تا مواد داغ شما کمی خنک گردد. سپس مواد غلیظ شده را به مخلوط خامه اضافه کنید. لیوان های یک بار مصرف را آماده نگه دارید و داخل آن را با مواد تهیه شده پر کنید. 2 ساعت بستنی ها را در فریزر بگذارید.

مرحله سوم

بعد از 2 ساعت لیوان ها را خارج کنید و داخل آن چوب بستنی قرار دهید. 12 ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا خودش را کاملا بگیرد. شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید و روی حرارت کتری در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات ذوب گردد.

مرحله چهارم

در ادامه شکلات بن ماری شده را از روی حرارت بردارید و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. حالا بستنی های لیوانی را از فریزر خارج کنید. چند لحظه داخل شکلات بن ماری شده بزنید و صبر کنید تا شکلات خودش را بگیرد. بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید و میل کنید. این بستنی را در کنار کماج همدانی خوشمزه بدون فر نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه بستنی لیوانی شکلاتی

  • می توانید به دلخواه به مواد مرحله اول کمی پودر کاکائو اضافه کنید.
  • موقع بن ماری کردن شکلات می توانید کمی گردو یا فندق نیز به مواد اضافه کنید تا روکش شکلاتی مغزدار داشته باشید.
  • چون دمای بستنی خیلی پایین است وقتی آن را داخل شکلات می زنید سریع خودش را می گیرد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی تهیه آب آلبالو خانگی به روش بازاری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "بستنی لیوانی خانگی به روش ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بستنی لیوانی خانگی به روش ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید