ماکارونی چیلی و پنیر
به گزارش وبلاگ هم نفس، این ماکارونی خوشمزه کمی تند است و علت آن وجود لوبیای تند و فلفلی است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 2 پیمانه ماکارونی شکلی
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 5 پیمانه شیر
- 5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- یک قوطی کنسرو لوبیا فلفلی
- نصف پیمانه چبپس ذرت
- فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز) خرد شده
طرز تهیه
1- ماکارونی را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید. شیر را یک جا اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند و حباب روی مایه ایجاد گردد. پنیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. سپس، آن را روی ماکارونی که داخل کاسه پیرکس ریخته اید، بریزید. کنسرو لوبیا را با آبش اضافه کنید. روی همه آنها چیپس ذرت بریزید.
3- ظرف را 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پختن، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس روی آن فلفل های سبز خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 869
- چربی: 43 گرم
- کلسترول: 112 میلی گرم
- کربوهیدرات: 80 گرم
- فیبر: 8 گرم
- پروتئین: 40 گرم
- سدیم: 1358 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: hamnafas332.blogpo.ir
شناسه مطلب: 65715
به "ماکارونی چیلی و پنیر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ماکارونی چیلی و پنیر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید