ماکارونی چیلی و پنیر

به گزارش وبلاگ هم نفس، این ماکارونی خوشمزه کمی تند است و علت آن وجود لوبیای تند و فلفلی است.

ماکارونی چیلی و پنیر
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 2 پیمانه ماکارونی شکلی
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 5 پیمانه شیر
  • 5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • یک قوطی کنسرو لوبیا فلفلی
  • نصف پیمانه چبپس ذرت
  • فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز) خرد شده

طرز تهیه

1- ماکارونی را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید. شیر را یک جا اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند و حباب روی مایه ایجاد گردد. پنیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. سپس، آن را روی ماکارونی که داخل کاسه پیرکس ریخته اید، بریزید. کنسرو لوبیا را با آبش اضافه کنید. روی همه آنها چیپس ذرت بریزید.

3- ظرف را 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پختن، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس روی آن فلفل های سبز خرد شده بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 869
  • چربی: 43 گرم
  • کلسترول: 112 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 80 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • پروتئین: 40 گرم
  • سدیم: 1358 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "ماکارونی چیلی و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماکارونی چیلی و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید