تهیه سالاد اندونزی با هرچه در خانه دارید
به گزارش وبلاگ هم نفس، سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی است. این سالاد شباهت زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی دارد.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/20JD8RG36m/h-360-800k.mp4
طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو می گردد. سالادها با انواع سبزیجات مختلف و در بعضی موارد با کالباس، مرغ پخته و … تهیه می گردد. یکی از سالادهای خوشمزه بین المللی سالاد اندونزی است. این سالاد را می توان حتی جایگزین یک وعده غذا کرد. در این سالاد، علاوه بر کلم، ذرت و نخود، از ژامبون نیز استفاده شده است. این سالاد به علت وجود کلم و هویج فیبر زیادی دارد که می تواند به عنوان یک وعده غذایی رژیمی عالی نیز عمل کند. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
- کلم سفید 600 گرم
- کالباس 300 گرم (نصف کلم)
- ذرت پخته 150 گرم (نصف کالباس)
- نخود فرنگی 150 گرم
- خیار شور 150 گرم
- کلم قرمز 150 گرم
- هویج 150 گرم (2عدد)
- سس مایونز 150 گرم
- ماست خامه ای 150 گرم
- آبلیمو 2-3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه 1/3 قاشق چای خوری
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی کورن داگ پنیری، فست فود ساده خیابانی + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا