راه اندازی 2 شهربازی در کرمانشاه راهی برای افزایش ماندگاری گردشگران است

به گزارش وبلاگ هم نفس، میراث آریا/ براساس خبرهای بدست رسیده، راه اندازی 2 شهربازی در کرمانشاه راهی برای افزایش ماندگاری گردشگران است.

راه اندازی 2 شهربازی در کرمانشاه راهی برای افزایش ماندگاری گردشگران است

یکی از نیازهای اصلی صنعت توریستی کرمانشاه که در این سالها همواره به عنوان یک ضعف اساسی مطرح بوده و شاید یکی از عوامل اصلی عدم ماندگاری توریست در شهر و استان کرمانشاه بوده است، عدم وجود تفریحات جانبی در کنار آثار تاریخی و طبیعی پرشمار استان است.

ضعفی که نمود آن برای فعالان توریستی کاملا مشهود و نمایان بود و حتی به عنوان یک مطالبه مردمی همواره مورد توجه بوده است. اداره کل میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی کرمانشاه بر روی سرمایه گذاری پروژه های پیشران توریستی همانند پل معلق داریان، ساماندهی بیستون، پروژه توریستی تنگ بزازخانه بویژه در حوزه تفریحاتی تاکید و توجه ویژه داشته است. پروژه های شهربازی در کرمانشاه از این دست هستند.

طرح هایی که در صورت بهره برداری، ماندگاری توریست در استان کرمانشاه را به شکل بسیار چشمگیری افزایش می دهد.

پروژه شهربازی کرمانشاه یا شهربازی لب آب که در محل شهر بازی قدیم شهر کرمانشاه واقع شده است، نزدیک به یک دهه است که تعطیل شده است، اتفاقی که میتوانست منجر به احیای این مجموعه گردد.

با وجود کوشش ها و پیگیری های مستمر شهرداری برای واگذاری این پروژه به سرمایه گذار، متأسفانه هنوز به خاتمه نرسیده است. حال با رایزنی های گسترده مدیر کل میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی کرمانشاه با وزارتخانه موافقت های لازم با پرداخت تسهیلات از محل تبصره 18 به پروژه های توریستی شهرداری ها، شرایط برای احیای شهربازی کرمانشاه فراهم شده است.

اتفاقی که قطعا ثمره همکاری مشترک شهرداری و این اداره کل است. در این پروژه 200 میلیارد تومانی که شهرداری مستقیم به آن ورود می نماید و بزودی موافقت اصولی آن از سوی وزارت میراث فرهنگی صادر می گردد، اداره کل میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی شرایط پرداخت 100 میلیارد تومان تسهیلات برای این پروژه را فراهم می نماید. اتفاق مثبتی که نه تنها یکی از مطالبات مهم خانواده های کرمانشاهی را محقق می نماید، یک عایدی پایدار برای شهرداری کرمانشاه نیز محسوب می گردد.

یکی دیگر از پروژه های توریستی شهر کرمانشاه، پروژه شهربازی سرپوشیده سراب قنبر است که موافقت اصولی آن از سوی وزارت میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی در حال صادر شدن است. شهربازی سرپوشیده و مدرن سراب قنبر با حجم سرمایه گذاری بیش از 100 میلیارد تومان که 50 درصد آن از محل تسهیلات تبصره 18 تامین می گردد.

راه اندازی یک شهربازی با امکانات و بازی ها و تفریحات ویژه در منطقه ویژه توریستی سراب قنبر کرمانشاه بخش مهمی از ظرفیت توریستی شهری کرمانشاه را فعال می نماید.

بدون تردید در هیچ دوره ای تعامل و همکاری مجموعه میراث فرهنگی و شهرداری کرمانشاه تا این حد خوب و قابل توجه نبوده و همواره این دو ارگان چالش های متعددی با هم داشته اند. حال با نگاه ویژه شهردار و مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه در بسیاری از موارد این تعامل افزایش چشمگیری داشته است. اتفاق مبارکی که قطعا به نفع شهر، حفظ میراث فرهنگی و بافت تاریخی و رونق توریستی شهری و از همه مهمتر توسعه مالی شهر کرمانشاه و ایجاد گسترده اشتغال پایدار یاری می نماید.

با توجه به رایزنی های مدیر کل میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی کرمانشاه و موافقت وزارتخانه با پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات تبصره 18 به پروژه های سرمایه گذاری توریستی شهرداری ها، فرصت بی نظیری برای شهرداران استان فراهم شده تا با تعریف پروژه های توریستی و سرمایه گذاری در این حوزه از این تسهیلات استفاده نمایند.

تسهیلاتی که سود آن 10 درصد با 2 سال تنفس و بازپرداخت پنج ساله است. اتفاق مثبتی که می تواند شرایط ویژه ای را پیش روی شهرداری ها برای توسعه توریستی شهری و ایجاد یک عایدی پایدار برای غلبه بر بخشی از مسائل تامین منابع مالی آنهاست.

نویسنده: مهدی خالوندی | مسئول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، توریستی و صنایع دستی کرمانشاه

منبع: همگردی

به "راه اندازی 2 شهربازی در کرمانشاه راهی برای افزایش ماندگاری گردشگران است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی 2 شهربازی در کرمانشاه راهی برای افزایش ماندگاری گردشگران است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید