طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی
به گزارش وبلاگ هم نفس، اگر وگان باشید یا علاقه ای به لبنیات حیوانی نداشته باشید، شیر مغزها بهترین انتخاب برای شماست.
شیر بادام معروف ترین این شیرهای وگان و غیرحیوانی است که هرچند درست کردن آن کمی زمان بر است، اما به مزه هیجان انگیزش می ارزد.
1. یک فنجان یا حدود 200 گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت 8 تا 12 ساعت در یک ظرف آب خیس کنید.
2. پس از خیس خوردن، پوسته های قهوه ای رنگ روی مغز بادام ها را به راحتی جدا کنید.
3. مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و 4 فنجان آب به آن ها اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید، سپس ترکیب آب و مغز بادام ها را مخلوط کنید.
4. با استفاده از یک پارچه تنظیف، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید. خمیر بادام به جای مانده را در ظرفی بریزید تا خشک شود، سپس آن را آسیاب و از آن به عنوان آرد بادام استفاده کنید.
5. اکنون شیر بادام شما آماده است. برای نگهداری آن، بهتر است از یک ظرف شیشه ای تمیز دردار استفاده کنید. شما می توانید شیر بادام خود را به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
6. به خاطر داشته باشید که شیر مغز ها از دو ترکیب جداگانه تهیه می شوند و ته نشین شدن موادشان کاملا طبیعی است؛ بنابراین بهتر است پیش از هر بار مصرف، ظرف اصلی آن ها را خوب تکان بدهید.
منبع: فرادید