طرز تهیه کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى

به گزارش وبلاگ هم نفس، کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای در کنار یکدیگر طعم بسیار ویژه ای خواهند داشت، کبه غذای عربی از برنج شکم پر از گوشت چرخ شده تهیه می گردد.

طرز تهیه کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى

سرویس آشپزی - کبه نوعی غذای عربی است که در آن برنج و آب را به قدری بر روی شعله قرار می دهند تا به خوبی نرم و به اصطلاح له گردد، سپس در ظرف جداگانه گوشت چرخ شده و مخلفات مثل سبزی و ادویه را اضافه و با عملیاتی آن را تهیه می کنند، در نهایت به صورت شکم پر مواد آماده شده را داخل شکم خمیر برنج قرار می دهند و در روغن سرخ می کنند. طعم بسیار متفاوتی دارد.

سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای نیز از تزکیب زیتون، نخود و سبزیجات و صیفی جات تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و مقوی خواهد بود.

حال آنکه ترکیب کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای طعمی بسیار طعم برای شما دوستان عزیز تداعی خواهد نمود با ما همراه باشید یا دستور پخت کبه و دستور تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای، این ترکیب را در منزل تهیه نمایید، در مهمانی های خود آن را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دستور پخت برای 3 نفر و زمان پخت 45 دقیفه می باشد.

مواد لازم برای پخت کبه

گوشت چرخ شده500 گرم
برنج 3 پیمانه
ادویه به میزان کافی
پیاز 1 عدد
جعفری به میزان یک یا دو رپر
گردو به میزان کم
خلال بادام به میزان اندک
زرشک 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخودچی1 قاشق غذاخوری

دستور پخت کبه

  1. برنج را کته کنید و بگذارید آنقدر بپزد تا به خوبی له گردد.
  2. پیاز را خرد کنید و در ظرفی آن را سرخ کنید.
  3. گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
  4. ادویه را به آن اضافه کنید.
  5. جعفری، گردو، خلال بادام را زیر اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ گردد.
  6. در سرانجام سرخ شدن زرشک را نیز اضافه کنید و تفت کوچکی دهید و زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک گردد.
  7. برنج را به همراه تخم مرغ و آرد نخودچی داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.
  8. برنج خمیر شده را به همراه آب با دست گرد کنید و مواد را داخل آن بگذارید و گرد ببندینش.
  9. در سرانجام آن ها را در روغن بیندازید تا به خوبی سرخ گردد کبه شما آماده است.

نکات

  • ادویه مورد استفاده در اینجا زردچوبه، نمک، فلفل هاى قرمز و سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر میخک، پاپریکا و زنجبیل است، که به میزان اندک افزوده شده است.

کبه عربی

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای

نخود پخته شده100 گرم
زیتون برش داده شده10 تا 15 عدد
گوجه فرنگی تزیینی برش داده شده5 عدد
خیار خرد شده 1 عدد
پیازچه خرد شده 4 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
جعفری با گشینز خرد شده به میزان اندک
نعنا تازه خرد شده 2 تا 4 پر
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
لیمو تازه 4 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
پودر خردل به میزان کم

دستور تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای

  1. همه مواد خرد شده آماده هستند.
  2. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. اجازه دهید تا کمی طعم و مزه آن جا بیوفتد.

سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای

کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى

  1. کبه به صورت جداگانه آماده شد.
  2. سالاد را نیز جداگانه مهیا کردید.
  3. با تزیین خاص و مناسب با سلیقه خود آن را تزیین کنید و هر دو را با هم سرو کنید.

نوش جانتان...

منبع: setare.com

به "طرز تهیه کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید