طرز تهیه کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى
به گزارش وبلاگ هم نفس، کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای در کنار یکدیگر طعم بسیار ویژه ای خواهند داشت، کبه غذای عربی از برنج شکم پر از گوشت چرخ شده تهیه می گردد.
سرویس آشپزی - کبه نوعی غذای عربی است که در آن برنج و آب را به قدری بر روی شعله قرار می دهند تا به خوبی نرم و به اصطلاح له گردد، سپس در ظرف جداگانه گوشت چرخ شده و مخلفات مثل سبزی و ادویه را اضافه و با عملیاتی آن را تهیه می کنند، در نهایت به صورت شکم پر مواد آماده شده را داخل شکم خمیر برنج قرار می دهند و در روغن سرخ می کنند. طعم بسیار متفاوتی دارد.
سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای نیز از تزکیب زیتون، نخود و سبزیجات و صیفی جات تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و مقوی خواهد بود.
حال آنکه ترکیب کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای طعمی بسیار طعم برای شما دوستان عزیز تداعی خواهد نمود با ما همراه باشید یا دستور پخت کبه و دستور تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای، این ترکیب را در منزل تهیه نمایید، در مهمانی های خود آن را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دستور پخت برای 3 نفر و زمان پخت 45 دقیفه می باشد.
مواد لازم برای پخت کبه
گوشت چرخ شده | 500 گرم |
برنج | 3 پیمانه |
ادویه | به میزان کافی |
پیاز | 1 عدد |
جعفری | به میزان یک یا دو رپر |
گردو | به میزان کم |
خلال بادام | به میزان اندک |
زرشک | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کبه
- برنج را کته کنید و بگذارید آنقدر بپزد تا به خوبی له گردد.
- پیاز را خرد کنید و در ظرفی آن را سرخ کنید.
- گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
- ادویه را به آن اضافه کنید.
- جعفری، گردو، خلال بادام را زیر اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ گردد.
- در سرانجام سرخ شدن زرشک را نیز اضافه کنید و تفت کوچکی دهید و زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک گردد.
- برنج را به همراه تخم مرغ و آرد نخودچی داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.
- برنج خمیر شده را به همراه آب با دست گرد کنید و مواد را داخل آن بگذارید و گرد ببندینش.
- در سرانجام آن ها را در روغن بیندازید تا به خوبی سرخ گردد کبه شما آماده است.
نکات
- ادویه مورد استفاده در اینجا زردچوبه، نمک، فلفل هاى قرمز و سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر میخک، پاپریکا و زنجبیل است، که به میزان اندک افزوده شده است.
کبه عربی
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای
نخود پخته شده | 100 گرم |
زیتون برش داده شده | 10 تا 15 عدد |
گوجه فرنگی تزیینی برش داده شده | 5 عدد |
خیار خرد شده | 1 عدد |
پیازچه خرد شده | 4 عدد |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
جعفری با گشینز خرد شده | به میزان اندک |
نعنا تازه خرد شده | 2 تا 4 پر |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
لیمو تازه | 4 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان کافی |
پودر خردل | به میزان کم |
دستور تهیه سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای
- همه مواد خرد شده آماده هستند.
- مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
- اجازه دهید تا کمی طعم و مزه آن جا بیوفتد.
سالاد نخود و زیتون مدیترانه ای
کبه و سالاد نخود و زیتون مدیترانه اى
- کبه به صورت جداگانه آماده شد.
- سالاد را نیز جداگانه مهیا کردید.
- با تزیین خاص و مناسب با سلیقه خود آن را تزیین کنید و هر دو را با هم سرو کنید.
نوش جانتان...
منبع: setare.com