طرز تهیه کیک خوشمزه بدون آرد، شکر و روغن

به گزارش وبلاگ هم نفس، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بدون آرد، شکر و روغن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک خوشمزه بدون آرد، شکر و روغن

مواد لازم برای قالب کمربندی گرد 18 سانتی

مواد کیک

3 عدد تخم مرغ

3 عدد موز رسیده سایز عظیم (اگر کوچک است 4-5 عدد)

2-3 لیوان پودر نارگیل

2 ق چ جوش شیرین یا بگینگ پودر

4 ق غ عسل (مقدار عسل را نسبت به میزان شیرینی موز تنظیم کنید و افراد وگان به جای عسل از 20 عدد خرما استفاده کنن)

1 لیوان شیر

مواد کرمی

500 گرم بادام هندی خام

1 ق غ عسل

مواد رویه

میوه های فصل و یا شکلات.

طرز تهیه

ابتدا بادام هندی ها را داخل آب بخیسانید (3-4 ساعت داخل آب بگذارید)

موز و تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید سپس بقیه مواد کیک را اضافه کنید و مخلوط کنید (خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد.)

کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره قالب را قرار داده و قفل کنید و دو سوم مایه کیک را داخلش بریزید و یک سوم باقی مانده برای قسمت پایه کیک است که سری دوم باید بپزید.

قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید.

کیک را از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید خنک گردد و از داخل قالب خارج کنید.

دو مرتبه داخل قالب کاغذ روغنی تمیز پهن کنید و یک سوم باقی مانده مایه کیک را داخلش بریزید و بپزید؛ و در حین پختن کیک پایه، کیک خنک شده اول را با نخ از وسط برش بزنید؛ و در حالتی که قسمت پایه کیک در حال پختن است بادام هندی های خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و به اندازه یک فنجان از آبی که داخلش خیساندید هم بهش اضافه کنید (تقریبا نصف لیوان) و مخلوط کنید و وقتی حالت گرمی پیدا کرد، عسل را هم اضافه نموده و مخلوط کنید.

کیک پایه پخته شده و خنک شده را داخل ظرف سرو قرار دهید رویش مواد کرمی بمالید و لایه های دیگر برش خورده را هم قرار دهید و بینشان مواد کرمی بمالید و روی کیک را تزیین کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کیک خوشمزه بدون آرد، شکر و روغن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خوشمزه بدون آرد، شکر و روغن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید