طرز تهیه پاستا با سس ریحان
به گزارش وبلاگ هم نفس، پاستا با سس ریحان، یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیاهی است که به خاطر وجود سبزیجات تازه، بسیار خوش عطر و طعم است. این غذا را می توانید بسیار سریع و ساده در منزل تهیه کنید. دستورالعمل پاستا با سس ریحان در عین آسانی، قابل تغییر است و می توانید طبق ذوق و سلیقه خود، در مواد اولیه اش خلاقیت به خرج دهید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس ریحان
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- پیاز میانه (خرد شده) یک عدد
- سیر (رنده شده) دو تا سه حبه
- ریحان تازه (خرد شده) یک فنجان
- سبزیجات خشک به انتخاب خودتان (ریحان، رزماری، آویشن، مریم گلی) یک قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه کاله خرید آنلاین یک فنجان
- آب لیمو یک یا دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- پاستا (پخته شده) 500 گرم
طرز تهیه پاستا با سس ریحان
مرحله اول
کره را در ماهیتابه ای بیندازید تا آب گردد، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی گردد.
مرحله دوم
سیر رنده شده، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 30 ثانیه دیگر صبر کنید.
مرحله سوم
خامه صبحانه را اضافه کنید و بگذارید 6 تا 7 دقیقه بجوشد تا خوب نرم گردد.
مرحله چهارم
ترکیبات سس پاستا را درون مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد.
سس را درون ماهیتابه برگردانید و به آن آب لیمو و نمک و فلفل سیاه بیفزایید. و بگذارید کمی دیگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.
مرحله پنجم
در یک قابلمه بزرگ، اندازهی آب بریزید. وقتی جوش آمد پاستا را به آن بیفزایید؛ وقتی پاستایتان نرم شد، محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید.
مرحله ششم
پاستا را دم نکنید، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا می توانید آن را میل کنید، نوش جان!
نکات طرز تهیه پاستا با سس ریحان
- در صورت تمایل، به پاستایتان سینه مرغ گریل شده بیفزایید تا مقدار پروتئین آن بیشتر گردد.
- می توانید سس پاستا را از پیش تهیه کنید و در یخچال بگذارید. در این صورت، پخت این غذا ساده تر و سریع تر خواهد شد!
- در سس پاستا می توانید از آجیل بوداده نیز بهره ببرید، در این صورت آجیل موردعلاقه تان را همراه با برگ ریحان؛ سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در ماهیتابه با اندازهی روغن زیتون تفت دهید، خامه را اضافه کنید و مراحل دیگر را طبق دستورالعمل ادامه دهید.