طرز تهیه کوفته فلفلی ، آسون ترین کوفته ترکی 15 دقیقه ای حاضره!

به گزارش وبلاگ هم نفس، کوفته فلفلی یکی از با اصالت ترکیه ای است. برای تهیه این کوفته فلفل سبز را بسیار ریز خرد کنید و به همراه گوشت چرخ نموده و پیاز و ادویه مخلوط کنید. کوفته های فلفلی را شکل دهید و در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کوفته فلفلی و نکات خوشمزه شدن آن خواهیم پرداخت.

طرز تهیه کوفته فلفلی ، آسون ترین کوفته ترکی 15 دقیقه ای حاضره!

مواد لازم برای تهیه کوفته فلفلی ترکیه ای

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده200 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگی1 عدد
فلفل سبز (تند یا شیرین)3 عدد
آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر سیربه میزان لازم
پودر زیره و پودر پاپریکابه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
نان و سسبرای سرو کوفته فلفلی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و استراحت دادن آن: 1 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت کوفته ترکیه ای فلفلی: 15 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه کوفته فلفلی به روش ترکیه ای

اگر در پی یک غذای نو و با طعم متفاوت هستید حتما این کوفته ترکی را امتحان کنید. کوفته فلفلی از ترکیب فلفل سبز و فلفل دلمه ای تهیه می گردد و روش پخت آن از آسان تر است.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته فلفلی، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را با آب به صورت تمیز بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را نیز بشویید. فلفل سبز را از وسط باز کنید و هسته های آن را دور بریزید. به صورت حلقه ای باریک آنها را خرد کنید.

پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را به وسیله فشار دست گرفته و دور بریزید. برای تهیه کوفته فلفلی فقط به تفاله پیاز احتیاج است. فلفل دلمه ای رنگی را نیز از وسط نصف کنید، تخم های آن را جدا کنید و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: مایه کوفته فلفلی را آماده کنید

یک کاسه با سایز مناسب انتخاب کنید و گوشت چرخ نموده را در آن بریزید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید. مطمئن شوید که آب پیاز را گرفته اید و سپس پیاز رنده شده را نیز به دیگر مواد اضافه کنید. گوشت چرخ نموده را با دست با بقیه مواد ورز دهید تا کاملا و به طور یکدست با هم مخلوط شوند.

شما می توانید برای تهیه گوشت چرخ نموده به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه را اضافه کنید

در این مرحله دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید. یک عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر بشکنید و بعد از آنکه از سالم بودن آن مطمئن شدید به باقی مواد اضافه کنید.

ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زیره، پودر پاپریکا را نیز اضافه کنید. با دست همه مواد را با یکدیگر ورز دهید. ورز دادن را حداقل تا پنج دقیقه ادامه دهید تا بافت مایه کوفته فلفلی کاملا منسجم و یکدست گردد.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زیره و پودر پاپریکا به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: مایه کوفته با فلفل را استراحت دهید

روی ظرفی که مایه کوفته با فلفل را آماده کردید، سلفون بکشید یا آن را در ظرفی بریزید که درب داشته باشد و درب آن نیز کاملا کیپ گردد. مایه کوفته را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و منسجم گردد.

مرحله پنجم: کوفته فلفلی را سرخ کنید

بعد از گذشت یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال بیرون بیاورید. یک تابه کوچک با عمق زیاد انتخاب کنید و در آن میزان لازم از روغن را بریزید. میزان روغن باید به قدری باشد که کوفته ها در آن غوطه ور شوند. تابه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد.

از مایه کوفته به مقدار یک گردوی بزرگ بردارید و آن را به صورت گرد شکل دهید. کوفته ها را در روغن داغ بگذارید و اجازه دهید تا سرخ گردد. حرارت را روی حالت میانه بگذارید تا کاملا مغز پخت شوند. کوفته ها را بچرخانید تا از همه طرف به طور یکسان سرخ شوند.

شما می توانید برای تهیه انواع روغن به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: کوفته فلفلی ترکیه ای را سرو کنید

بعد از آنکه کوفته ها سرخ و مغزپخت شدند آنها را از روی حرارت بردارید. کوفته فلفلی ها را روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب گردد. سپس کوفته ها را در یک دیس مناسب بکشید و با و نان () آن را سرو کنید.

شما می توانید برای تهیه نان و سس به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کوفته فلفلی خانگی

  • هر نوعی از فلفل دلمه ای رنگی را به دلخواه می توانید در تهیه این غذا به کار ببرید.
  • استفاده از فلفل سبز تند یا شیرین در تهیه کوفته فلفلی کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
  • از میزانی جعفری ساطوری شده نیز برای تهیه مایه کوفته می توانید بهره ببرید.
  • کوفته ها را حتما روی شعله ملایم و میانه سرخ کنید؛ در غیر این صورت گوشت داخل کوفته خام باقی بماند.
  • اگر کوفته ها به صورت غوطه ور در روغن قرار نگیرند، یکدست سرخ نمی شوند و ممکن است بخشی از آن سرخ گردد و بخش دیگر خام باقی بماند.
  • به جای پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) از یک تا دو حبه سیر تازه هم می توانید بهره ببرید.
  • آرد سوخاری باعث انسجام کوفته می گردد. اگر به آرد سوخاری دسترسی ندارید از آرد نخودچی بهره ببرید.
  • اگر میزان آرد زیادتر از مقدار لازم باشد، کوفته سفت می گردد. اگر میزان آرد کمتر باشد مایه کوفته شل و کوفته فلفلی وا می رود.
  • آرد سوخاری را بهتر است به تدریج اضافه کنید. هرگاه که مایه کوفته به مقدار کافی سفت شد، افزودن آرد سوخاری را متوقف کنید.
  • بهتر است از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی برای برترین ترکیب گوشت چرخ نموده این کوفته بهره ببرید.
  • اگر گوشت چرخ نموده چربی نداشته باشد یا چربی آن خیلی کم باشد، بافت نهایی کوفته فلفلی سفت می گردد.
  • آب پیاز را حتما بگیرید و سپس با مواد دیگر مخلوط کنید. آب پیاز باعث می شوند کوفته ها هنگام پخت وا بروند.
  • مرحله استراحت دادن مایه کوفته را جدی بگیرید. این کار یاری می نماید مواد منسجم شوند و هنگام پخت وا نروند.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن کوفته فلفلی در خانه

چه کار کنم تا کوفته فلفل موقع پخت وا نرود؟

  • آب پیاز را کاملا جدا کنید.
  • مایه کوفته را به خوبی ورز دهید.
  • میزان مناسبی از آرد به مایه کوفته اضافه کنید تا شل نباشد.
  • مایه کوفته را حتما در یخچال یا فریزر استراحت دهید.

آیا کوفته فلفلی را با برنج نیز می توان سرو کرد؟

بله، شما بنا به سلیقه خود می توانید با پوره گوجه، یک سس درست کنید و کوفته ها را در سس بپزید. سپس کوفته فلفلی پخته شده در سس گوجه فرنگی را با پلو کته یا برنج آبکش سرو کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کوفته فلفلی ، آسون ترین کوفته ترکی 15 دقیقه ای حاضره!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته فلفلی ، آسون ترین کوفته ترکی 15 دقیقه ای حاضره!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید