کوفته روسی، طعم بی نظیر و خوشمزه

به گزارش وبلاگ هم نفس، کوفته روسی برعکس کوفته برنجی در سایزهای کوچک تهیه می گردد و به همین علت می توانید هم با نان تازه و هم برنج آن را سرو کنید.

کوفته روسی، طعم بی نظیر و خوشمزه

کوفته روسی یک نوع کوفته شبیه کله گنجشکی خودمان است و می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. تمامی مواد این کوفته در دسترس است و با ذائقه ما ایرانی ها هماهنگی زیادی دارد. بافت کوفته روسی بسیار نرم و آبدار است و در برخی از دستور پخت ها از خامه و رب برای تهیه سس آن استفاده می گردد. با وبلاگ هم نفس همراه باشید تا طرز تهیه کوفته روسی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوفته روسی

  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • گوجه 2 الی 3 عدد
  • فلفل دلمه ای 2 عدد
  • جعفری ریز خردشده 120 الی 150 گرم
  • برنج نیم پز 1 استکان
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • رب گوجه 2 قاشق چای خوری
  • پیاز داغ 5 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز تند 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته روسی

مرحله اول

ابتدا باید گوشت را با نصف پیاز داغ در دستور و تمام ادویه ها و نمک خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد. می توانید از پیاز خام رنده شده و آب گرفته نیز استفاده نمایید. درصد چربی گوشت نباید خیلی زیاد باشد. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و به همراه کمی آب بگذارید تا نیم پز گردد، یعنی وقتی دانه های برنج را فشار می دهید کمی سفت باشد.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ و جعفری ساطوری شده و برنج نیم پزشده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. می توانید برای ورز دادن از غذاساز استفاده نمایید. سپس 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم

در ادامه از مواد کوفته به میزان یک تخم مرغ بردارید و به شکل بیضی یا گرد به آن فرم دهید. بهتر است دست های خود را کمی خیس کنید تا بتوانید به گوشت خوب حالت دهید. کوفته ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. اگر به کوفته ها علاقه دارید، طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ به روش آذری ها را بخوانید.

مرحله چهارم

در همان تابه که کوفته ها را سرخ کردید رب گوجه را 1 الی 2 دقیقه تفت دهید تا از بوی خامی آن گرفته گردد. سپس به جای مانده پیاز و فلفل سیاه و شکر و کمی نمک را اضافه کنید. 3 پیمانه آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. آب لیموترش را بریزید. فلفل دلمه های برش زده را کف تابه قرار دهید و کوفته ها را روی آن بریزید و نصف سسی را که درست کردید روی آن بریزید. در تابه را ببندید و 10 دقیقه بگذارید تا قل بخورد. سپس به جای مانده سس و گوجه های حلقه شده را در تابه قرار دهید و نیم ساعت دیگر بگذارید تا بپزد و سس غلیظ گردد.

نکات کلیدی در تهیه کوفته روسی

  • حتما از آب لیموترش تازه بهره ببرید.
  • به دلخواه از پوره گوجه فرنگی به جای رب بهره ببرید.
  • جعفری خشک یا تازه هم می توانید بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "کوفته روسی، طعم بی نظیر و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوفته روسی، طعم بی نظیر و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید